Reparér hullet i dynejakken – En enkel guide i fire trin

Nu efteråret står for døren findes vintergarderoben frem med alt hvad det indebærer. Dynejakken er en gammel og trofast følgesvend, som nu ser dagens lys. Dog har en fået et hul! Med en selvklæbende lap og en saks er det nemt at reparere hullet i dynejakken.

4-trins guide til hvordan du reparerer hullet i dynejakken

Steg 1: Rengør området omkring hullet på dynejakken

Dynejakken bør være vasket og ren. Hvis det ikke er muligt kan du rengøre området omkring hullet. Formålet med at rengøre området er at sikre, at lappen sidder betydeligt bedre fast, og det sker hvis stoffet er rent. Lad derefter dynejakken tørre helt før du fortsætter.

Steg 2: Klip overskydende stof og tråde væk

Hvis du ser tråde der stikker ud bør du klippe dem af. Klip så langt ned mod stoffet som muligt uden at beskadige stoffet, der skal lappes. Dette gøres for at sikre, at lappen klæber sig fast direkte på stoffet, der skal repareres.

Steg 3: Form reparationslappen

Form reparationslappen til en lille lap, der er lidt større end hullet du skal reparere. Lappen skal være stor nok til at dække hele hullet men ikke for stor. Vi anbefaler at du bruger en skarp saks til dette trin.

Steg 4: Lim reparationslappen fast

Dernæst fjerner du reparationslappen fra beskyttelsespapiret og påfører din formede lap direkte over hullet. Husk at trykke (eller trække) eventuelle luftbobler ud hvis de opstår. Reparationslappen skal ligge direkte mod jakkens stof. Lad nu reparationslappen tørre i mindst 1 time men gerne i et døgn for at opnå det bedst mulige resultat.

Mange reparationslapper at vælge mellem

På Laglappen.dk finder du et stort udvalg af reparationslapper til dynejakker i mere end 18 forskellige farver. Derudover findes der flere nuancer af blå og sort, som begge er populære farver til dynejakker. Du kan dog også købe røde reparationslapper og selvfølgelig gule, beigefarvede, hvide og grønne lapper.

Hvis du skal reparere huller i luftmadrasser eller oppustelige baderinge, så kan du finde gode tips i tidligere blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi anvender cookies for at sikre, at vi kan give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved din fortsatte brug af denne hjemmeside antager vi, at du godkender dette.