Om os

Hvorfor købe nyt når du kan reparere?

I en verden, hvor brug-og-smid-væk-kulturen hersker, vælger vi på Laglappen en anden vej. Vi tror på effekten af at passe på det, vi elsker, og på stoltheden over at kunne sige ”Jeg har repareret det selv!” Hos os bliver du en del af en bevægelse mod en mere ansvarlig måde at forbruge på, hvor hver eneste repareret bluse, hver lappet sko og hver reddet genstand ikke kun sparer ressourcer men også fortæller en historie.

Vores løfte: enkelhed, funktionalitet og tilgængelighed

Hos os finder du alt hvad du skal bruge for at give dit tøj, dine sko og dine ting et nyt liv. Vi har alt fra selvklæbende reparationslapper til specialfremstillede reparationssæt til sko, jakker og bukser, og vores sortiment udvides konstant for at opfylde lige netop dine behov. Vi tager kun produkter ind i vores sortiment, der lever op til vores krav, og det er udelukkende produkter, som vi selv tror på, og som vi ved, kan give dig de resultater, du ønsker.

Lav professionelle reparationer i dit eget hjem

“Lav professionelle reparationer i dit eget hjem!” er ikke kun en sætning for os; det er en filosofi. Vi gør det nemt for dig at reparere dine ting og dit tøj i dit eget hjem på en tydelig og stilfuld måde. Ved hjælp af vores guider og trin-for-trin instruktioner styrker vi din følelse af at du kan gøre det selv. Uanset om du skal reparere et hul i din yndlingsbluse eller give dine slidte sko nyt liv, så står vi klar til at hjælpe dig gennem hele processen.

For en bæredygtig fremtid

For dit er det måske kun en lille ting når du vælger at foretage en reparation i stedet for at købe nyt, men det er faktisk et stort skridt for vores planet. Her på Laglappen er vi overbeviste om, at alle fortjener muligheden for at give deres elskede ting en længere holdbarhed. Ved at tilbyde de bedst mulige produkter inden for enkle reparationer samt guider og et højt serviceniveau, ønsker vi at gøre det nemmere for dig at træffe bæredygtige valg. Det handler ikke kun om at sælge produkter men om at skabe et fællesskab af bevidste forbrugere, der værdsætter kvalitet og bæredygtighed.

Bliv en del af forandringen

Hvad vil du gerne reparere? Udforsk vores sortiment af lappe- og reparationssæt og bliv inspireret af de mange muligheder. Med Laglappen tager du ikke kun hånd om dine ting; du tager også et skridt mod en mere bæredygtig og bevidst livsstil. Livet leves og ting bliver slidt, men sammen kan vi gøre en forskel. Velkommen til en verden hvor hver eneste reparation fortæller en historie om omsorg, stolthed og kærlighed til det, vi har.

Laglappen.se blev lanceret i 2020

Laglappen.se blev lanceret i starten af februar 2020 men hed i en kort periode laglappar.se. Den første bestilling blev afgivet af en kvinde fra Övertorneå i Sverige den 18. marts, og den ordre er vi evigt taknemmelige for.

Idéen bag Laglappen.se

Efter at have taget et kursus ved navn “Avfall i Kretslopp” på universitetet i Kristianstad indså vi, at tekstilindustrien udgør en stor belastning for miljøet. Vi køber ganske enkelt enorme mængder tøj og smider beklædning ud med en hast, der er helt igennem uholdbar. Det grundlæggende problem med et stort forbrug af nyproduceret tøj er dels belastningen af landjorden, dels de udslip der opstår i produktionsleddet.

Laglappen.se har som målsætning at være en one-stop-shop for dig, der leder efter smarte produkter, der gør det nemt at reparere tøj. Ved at tilbyde et stort udvalg af smarte tekstilplejeprodukter er det vores håb, at du indser hvilke muligheder du har for at tage hånd om det, du allerede har. Vi ønsker at tilbyde smarte vejledninger i form af både tekst og billeder samt enkle betalinger, produkter af høj kvalitet og et højt serviceniveau.

Vores historie i kronologisk rækkefølge

2020

 • 6. marts 2020: Laglappen.se lanceres.
 • 18. marts 2020: Den første ordre behandles.
 • 1. september 2020: Lageret og hovedkontoret flyttes fra en dagligstue til et mørkt lager uden strøm på Shurgard i Västerås, Sverige.
 • 1. december 2020: Hovedkontoret flyttes til et tidligere mødelokale med belysning hos Shurgard.

2021

 • 1. februar 2021: Lageret og hovedkontoret flyttes fra Shurgard til et lejet lokale i Kopparlunden i Västerås. Nu findes der både el, varme og belysning og et stort areal til at udvide virksomheden.
 • 9. august 2021: Vi byder vores første kollega velkommen, der varetager ordrehåndtering og kundeservice.
 • 22. november 2021 (kl. 21:51): Milepæl nået og passeret! Det største antal lapper solgt på en enkelt dag.

2022

 • 23. februar 2022: Åbner op for virksomhedskøb.
 • 18. marts 2022: Vi åbner op for køb i andre valutaer.
 • 22. maj 2022: På denne dag flytter vi ind i et større lokale ved E18 i Västerås. Bygningen er udstyret med vores skilt, hvilket betyder, at Laglappen.se nu kan ses tydeligt af alle bilister på E18.
 • 22. august 2022: Vores anden supermedarbejder starter hos os i dag og vil komme til at spille en vigtig rolle for et øget kundefokus.
 • 29. november 2022: Vores tredje supermedarbejder på lageret starter hos os i dag, og vedkommende vil komme til at spille en stor rolle gennem hele 2023 og fremover.

2023

 • 15. marts 2023: Laglappen.se fejrer 3 års fødselsdag!
 • 13. april 2023: I dag lanceres den norske side Laglappen.no.
 • 14. juni 2023: I dag lanceres den danske side Laglappen.dk

2024

 • 26. januar 2024: I dag lanceres den finske side Laglappen.fi