For store sko? Sådan gør du skoene mindre

At gå rundt med for store sko er ikke kun ubehageligt. Det trætter også fødderne og slider unødvendigt på både strømper og sko. I dette indlæg viser vi hvordan du med bløde hælpuder kan reducere størrelsen og få skoene til at passe.

Få skoene til at passe.
Med bløde hælpuder får du for store sko til at sidde perfekt.

 

For store sko gør fødderne trætte og slider på skoene

I tidligere indlæg har vi vist hvordan man reparerer en beskadiget sko med en selvklæbende hælkappe. Det kan skyldes designfejl at hælkappen går i stykker så nemt, men det kan også skyldes, at skoene er løse fordi de er lidt for store. For store sko er ikke behagelige at gå i, men heldigvis er løsningen lige ved hånden.

Hvordan får du skoene til at sidde bedre fast?

Hvis skoene er for store kan du mindske størrelsen med 5-8 mm, hvilket svarer til en halv størrelse eller lidt mere. Løsningen er en selvklæbende hælpude. En sådan pude er blød og formet til at passe perfekt bagerst på skoen ved hælen. Derudover er hælpuden designet til at kunne tilklippes i den rigtige højde, hvilket vi synes er ret smart. Størrelsen på hælkappen er 8,5 x 5,8 cm. Du kan selv justere højden ved at tilklippe den. For at få en bedre idé om hvordan hælpuden ser ud og hvordan den fungerer kan du se instruktionsvideoen, som vi har lavet.

Sammenfatning

Hvis skoene er for store kan størrelsen nemt reduceres med en halv til en hel størrelse. Løsningen er en selvklæbende hælpude, som fastgøres bagerst på skoene. Med puden mindskes pladsen i skoen således at den sidder bedre fast på foden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi anvender cookies for at sikre, at vi kan give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved din fortsatte brug af denne hjemmeside antager vi, at du godkender dette.