Reflekser i flere varianter

På Laglappen finder du ikke kun lapper til påsyning på tøj. Nu tilbyder vi også et stort udvalg af reflekser til påsætning, og udover påsætningsreflekser har vi også flere andre varianter af flotte reflekser der kan bæres, klæbes eller bindes fast. I denne artikel vil vi kort guide dig gennem vores udvalg til dig, der gerne vil gå, cykle eller jogge sikkert i mørket.

Reflekser til påsyning på tøj
Reflekser kan redde liv. Derudover findes der flere varianter at vælge mellem – og de ser alle virkelig flotte ud.

Reflekser der stryges fast

Reflekser der stryges fast kan bestilles i metermål. Der findes flere varianter af strygereflekser. Du kan vælge mellem forskellige mønstre og motiver af alt fra stjerner og hundepoter til hjerter m.m.

Påstrygbare stjerner - reflekser til påstrygning
Reflekser der stryges fast fås i flere mønstre og motiver. Her ser du reflekterende stjerner.

Smukke og diskrete reflekssnore

Ikke alle bryder sig om at bære reflekser, især ikke synlige reflekser. For denne gruppe er reflekssnore et fremragende alternativ. Denne type refleks er diskret og ligner en snor. I mørket lyser den dog kraftigt op og gør bæreren synlig. Reflekssnore er lette at binde fast på alt fra jakken til rygsækken og fås i forskellige farver. I videoen nedenfor kan du se forskellige de anvendelsesområder for reflekser men også hvor flotte reflekserne rent faktisk er.

Selvklæbende refleksbånd

Selvklæbende refleksbånd er til dig, der nemt vil påføre reflekser på forskellige materialer. Båndene er fleksible og føjelige og har en super god klæbeevne på de passende materialer. Du kan bestille selvklæbende refleksbånd i metermål med en bredde på enten på 2 eller 5 cm. Påsæt båndene på støvler, regnjakker eller dynejakker. Den selvklæbende egenskab fungerer glimrende på visse materialer og mindre godt på andre. Du må ganske enkelt prøve dig frem.

Påstrygelige og selvklæbende reflekser på en orange regnjakke
Selvklæbende refleksbånd på en orange regnjakke.

Reflekssele i flere farver

I dag bærer stort set alle refleksseler, og det gælder både unge og ældre. Disse seler har helt erstattet refleksveste. Fordelen ved refleksseler er, at de er elastiske og justerbare. Derudover ser de super godt ud og passer til dig, der går tur med hunden, cykler eller bare opholder dig udendørs. Refleksselerne er nemme at tage på og af igen. Herunder ser du et billede af en sele.

Hundeluftning - kvinde med gul reflekssele
Justerbar reflekssele i flere farver.

Snørebånd med reflekser

Reflekser fås i forskellige variationer og reflekssnørebånd er blevet meget populære på det seneste. Disse snørebånd med refleks er elastiske og passer til alle slags sko uanset størrelse. Et snørebånd er 1,5 meter langt, og du klipper det selv til i den ønskede længde. Med dit køb får du også en klemme og dobbeltbånd. Med disse hjælpemidler kan du nemt få reflekssnørebåndene til at passe til alle slags sko.

Refleks snørebånd på sportsko
Reflekssnørebånd. Passer til alle slags sko og fås i flere farver. Her ser du et billede af et par lyserøde sko med hvide snørebånd.

Refleksbælte

Hvis du synes at en reflekssele er lige i overkanten, så har vi praktiske og lige så stilfulde refleksbælter. Præcis som en refleksseler er et bælte elastisk og justerbart. Vælg farve, bestil bæltet hjem og bliv synlig fra en afstand på over 300 meter.

refleksbælter
Refleksbæltet er et smart alternativ til en reflekssele. Her ser du et gult refleksbælte og lukkemekanismen.

Reflekser der klistres fast

Udover de ovennævnte muligheder sælger vi også forskellige typer af reflekstape og refleksklistermærker. Et populært produkt er vores refleksbånd. Disse bånd sælges på rulle, og en rulle rummer 8 meter. Denne type selvklæbende refleks kan være sjov til at dekorere et skilt eller en cykel eller f.eks. en motorcykel.

Reflekstape på ruller - Reflekser for at blive set i mørket
Reflekstape i flere farver.

Andre reflekser

Foruden ovenstående kan du også finde f.eks. reflekstråd til brug når du strikker eller reflekser, der klæbes fast på cykeldæk. Og som om det ikke var nok har du også reflekterende håndværksbånd, der kan vikles rundt og bruges til at dekorere overtøj eller tasker ligesom snore.

Uanset hvilket behov du har, så er der et stort udvalg af smarte reflekser at vælge mellem. Vi håber, at denne gennemgang var interessant, og at du nu har opdaget endnu flere slags nye reflekser du ikke kendte til. Tak fordi du tog dig tid til at læse. Vi ses vel i mørket?