For stor hat? – Sådan reducerer du størrelsen på hatten

Har du fundet den perfekte hat, der er lidt for stor? Med en hat-sizer kan du nemt justere størrelsen på hatten med nogle få enkle trin.

Kvinde, der justerer størrelsen på en brun hat.
Justér størrelsen på en hat eller kasket.

Reducer størrelsen på hatten

En hat eller kasket behøver ikke at være særlig meget for stor for at sidde dårligt. Ofte handler det om nogle få millimeter, og det er nok til at hatten blæser af eller glider langt ned over panden. Med enkle midler kan du dog justere størrelsen på hatten med nogle få trin for at få hovedbeklædningen til at sidde perfekt.

En hat-sizer er et stykke blødt og fleksibelt materiale, der er lavet af EVA-skum. Bagsiden er selvklæbende og kan fastgøres på glatte overflader og tekstil. Fjern beskyttelseslaget og påfør sizeren direkte på hattens svedbånd, og tryk derefter sizeren fast med fingrene. Hvis muligt anbefaler vi at du undgår at røre ved klæbemidlet mens du påfører sizeren på hatten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi anvender cookies for at sikre, at vi kan give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved din fortsatte brug af denne hjemmeside antager vi, at du godkender dette.